Green Planet

Pokušajte mi ne postavljati nikakva namotana pitanja do tada!

Pokušajte mi ne postavljati nikakva namotana pitanja do tada!

Sada uzmite agavu (ili med) i karob u prahu (ili kakao prah) i pomiješajte zajedno u drugoj maloj zdjeli. Dodajte kokos i dobro promiješajte. Uzmite prerađene datume i smjesu kokosa + karob + agave i stavite je na vrh orašastih plodova u zdjelu srednje veličine. Ovdje postaje neuredna i sve to miješate. Vjerojatno ćete započeti kao i ja, s lopaticom, a nakon otprilike 15 sekundi bacio ćete lopaticu u sudoper i zaroniti ravno rukama. Smatram da je najlakši način miješanja browniesa ručno. Možda ćete biti u iskušenju da sve sastojke bacate u procesor hrane odjednom, ali budite upozoreni; Kad sam to probao, moj se procesor za hranu zaglavio! Zbog toga sam ga podijelio na 3 dijela. Završite dobro miješanje rukama. Sada odvedite smjesu i izvadite na pripremljenu tavu. Po želji dodajte šećer u prahu za ukras. Stavite u hladnjak dok ne bude spremno za jelo. Ne odlazite na sobnoj temperaturi ili će brownies postati previše mekan.

čini 12 zalogaja veličine zalogaja.

Kao što sam spomenuo, ovi su brownies bez krivnje! Provjerite !!

U 120 kalorija pop, možete pojesti i svoj brownie i pojesti ga.

Možete stvoriti i zalogaje brownie. Ovo su mi najdraži! Smjesu sam prevrnuo u kuglice, a zatim ih prevrnuo u kokos.

Pazi- Ovi sirovi veganski zalogaji kokosovog oraha neće dugo trajati!

Možda ćete htjeti provjeriti i više mojih zdravih recepata za kolačiće od kolača od kolača od sirove čokolade, domaće banane larabars i sirove granole barove!

Hvala Kath na ovoj zabavnoj prilici za objavu!

Angela

Više postova iz Kath:

Osjećam se organizirano !!!!

Dovršio sam puno čišćenja, većina mojih projekata završava na računalu (još uvijek moram ići) i radila ravno do 13:30 kad sam odlučila imati užinu prije nego što sam otišao za moj trening. Nisam bila gladna ručka, ali osjećala sam se prazno, tako da sam ručala:

Quesadilla napunjena kravom koja se smije, crvena paprika, senf, špinat i jalapeno sir, plus maleni komad ostatka piletine

i cheerrrrrriiiiies !!! Nažalost, brzo se pogoršavaju u faktoru kalupa, tako da pokušavam pojesti dobre što brže mogu.

Posljednji okus u novom La Croix paketu: grejpfruit. Volio sam !! Sviđaju mi se ovi voćni, više od ostale mješavine limuna/vapna.

Čim probavljam, isključujem se u ekspediciji vježbanja!

Više postova iz Kath:

Kakva zabavna večera !!!

Nisam imao ništa osim gazirane kisele vode između ručka i večere … … pa, grickao sam, ali ništa značajno. Znao sam da će večera biti ogromna gomila kalorija i zapravo nisam htjela pojesti zalogaj, pa sam imao koks za zaokupljanje usta i trbuha. I badem ili dva. Ali nikad nisam bio gladan.

Kad sam se vratio kući, shvatili smo da je suprug zaboravio oh-tako važan čokoladni čips, pa smo krenuli do trgovine i leđa (~ 30 minuta) da bismo ga dobili . Više hodanja !!

Napravio sam tijesto za kolačiće u 6:00, a zatim sjeo s jednom bocom vina za posluživanje kad su stigli moja sestra i njezin dečko. Yum!

Naše glavno jelo bilo je sir “Stilchester” (kombinacija engleskog Stiltona i Gloucestera) napunjenih u pogubljene (izravnane) pileće grudi s narezanim jabukom i timijantom. Yum !!!! Obožavam sir, a ovaj je omiljen. Piletina je bila više “pari” nego “pečena”, tako da nije imala lijepu zlatno smeđe kore (pekli smo je s korijenskim povrćem), ali još uvijek je bilo dobro. Ostavio sam dobru uncu na svom tanjuru, koji je suprug sretno jeo. Da bismo dobili prehrambene informacije, izvagali smo moje pileće grudi i napravili su grami za sir i jabuku i podijeljeni s 4 porcije. Budući da je moj bio malo manji, učinio sam oko 1/5 punjenja. Dovoljno točan!

Naše ukusno prilovno jelo i očito najpopularniji recept koji smo napravili bilo je pečeno korijensko povrće. Repa, pastrnjake, mrkva, slatki krumpir i gljive s malo evoo. Izvagali smo svako povrće dok smo ih nasjeckali, a zatim ih izvažili kad su izašli iz pećnice kako bi dobili Oz težinu.

(Bok Susan, koja vjerojatno misli Viđeno sa svim korijenskim povrćem!)

Suprug je danas popodne pekao najbolji medeni pšenični kruh. Imao sam porciju od 1,25 oz s malo pametnog ravnoteže:

Sve zajedno:

kalorije za večeru (nakon što grickate dodatne povrće) = 709 kalorija (s dobrih 200 koji dolaze iz povrća! )

Evo sada najbolji dio ……

Ponovo smo napravili svoje fenomenalne kolačiće, i opet, oni su trebali umrijeti !! Tijesto u sredini s hrskavim komadićima. Imao sam veliku i, naravno, malo grickao na mrvice. Kad sam završio svoj prvi, odmah sam odlučio da vrijedi 200 za još jedan. Ali ušao sam u kuhinju, koja je bila nered, i počeo čistiti. U tom sam procesu spakirao sve kolačiće (nakon što su ih svi ostali imali 3-4!) I tada su otišli !! Imao sam samo 1,25 kolačića! Idi mene !! Tako mi je drago što sam donio tu odluku i šaljem ih kući sa svojom sestrom, tako da su izvan kuće (iako imamo 5 smrznutog u zamrzivaču iz naše prve serije – zamrzivač ih čini pomalo teško doći do).

Lekcija naučena: pričekajte 10 minuta !! Žudnja će doista proći i vaše će se obrazloženje vratiti.

Ukupno kalorije u petak: 1931

-646 THRU klasa ciklusa i 2 šetnje

= neto od 1284.

S obzirom na to da sam imao vino i desert, to je izvrsno!

Više postova iz Kath:

Howdy ljudi!

Danas popodne odjurio sam se u Costco na nekoliko predmeta – i drolio se na kućištu za torte …

Došao sam kući sa: Kashi H2H, TP, pastom za zube, bademima, trešnjama, cherry rajčice, Borovnice, tuna, losos i voda Seltzer.

Oko 4:30 odlučio sam za užinu H2H s nekoliko bobica i mlijeka. Ovo je moja najdraža žitarica i prehrambeno je prehrambeno pobijedio sve ostale na milju (većina vlakana, najmanje šećera, nisko kalorična za volumen).

Ali loša loša zalogaja pokvarila mi je apetit !! Čekao sam cijelu večer da gladujem večeru, ali to ne bi došlo.

Završio sam ubiti neko vrijeme mocktail: tonik, prskanje soka od trešnje, 2 trešnje, lime. Suprug je uživao u toniku votke 🙂

Napokon smo započeli večeru oko 7:45. Bila sam pomalo gladna, ali još uvijek ne puno. Pretpostavljam da je KH2H sjajno punilo!

Večerašnji jelovnik bio je usredotočen na povrće na žaru: paprika, tikvice, karfiol, rajčica, više paprika.

a naša isporuka povrća bila je kutija Mac i sir koji sam imao zauvijek:

to je vrsta napravljena od paketiranja u prahu i miješate u mlijeko i maslac (pametna ravnoteža). Svidjela mi se ova kutija, ali više volim školjke i žuti sir. (Annie’s mi je najdraža vrsta koje sam isprobala u svom odraslom zdravom životu.)

također je na vrhu s malo parmezana –

Isprobao sam muža nakon što ga je natapao u Sriracha i odlučio se pridružiti zabavi. Nažalost, učinio sam ga tako začinjenim da nisam mogao okusiti sir!

Oko 9:00 imao sam malenu zdjelu sladoleda od jagoda kako bih očistio svoje začinjeno nepce.

Jedva čekam da sutra otkrijem pobjednike natječaja za zobene pahuljice! Suprug naporno radi na odabiru i dopustite mi da vam kažem da se teško provodi. Bilo je toliko fantastičnih kombinacija i fotografija !!

Više postova Kath:

Pa, definitivno sam imao slabe trenutke, ali rekao bih da je cjelokupni dan prošao vrlo dobro. Pretpostavljam da sam pojela oko 2100 kalorija, -550 ili tako nešto kroz trčanje + hodanje, što je mreža od 1500. Čitava prva polovica dana bila je u redu, ali stvarno sam ga puhao na večeri!

Brunch – moja sestra poslužila je doručak. Cressant Roll Danski s vrhnjem sir-pineapple punjenjem, ove hrskave brownie stvari, mini vafle i krekeri za mršave pšenice sa sunčanim preljevom od rajčice.

Evo mog tanjura. Kasnije popodne imao sam drugu stvar s brownieom, a mini vafl nije na slici. Imao sam i drugi kreker! Procijenjeno: 415 kalorija. Za ručak sam imao salatu od studentskog saveza na vrhu graha, ananasa, sušene rajčice, tofua, breskve, sirnog sira i mini kukuruza. Nisam baš bio tako gladan, ali u sebi je trebao obrok povrća za punjenje prije nego što sam nastavio s danom. Imao sam i dijetu dr. Pepper = loš.

Desert za ručak bio je nekoliko stvari pokrivenih čokoladom, procijenjeno na 40 kalorija.

Procjena kalorija za ručak: ~ 300. Kalorije.

Iznenađujuće, nisam bio gladan ili raspoložen da cijelo popodne pijem jeftino konzervirano pivo. Zakucao sam na oko 8-9 soli kad su kamenice izašle. Tada sam otkrio da imaju transfate u njima nakon što sam pogledao etiketu !! Kakav šok !! Pažljivo potražite “djelomično hidrogenirani …”

Imao sam i nekoliko gutljaja muževog piva. Procijenite vrijednu 40 kalorija.

Za večeru smo se uputili do lokalnog favorita: Brickhouse. Odlučio sam se za azijsku salatu, koja se činila dovoljno bezopasnom i čašu vina. Također sam započeo večeru s jednim od najukusnijih peciva ikad!

Nisam jeo jako puno wontona niti sam imao više od nekoliko vilica od preljeva:

Tada sam imao krišku pizze, neke od muževa pomfrita i neki njegov pileći sendvič !!! Nisam si mogao pomoći. Da, moja salata je bila mala i bez ikakvog mesa, ali jeo sam puno više nego što bih trebao. Međutim, nisam baš pun, a budući da sam dobro prošao cijeli dan, mislim da sam na kraju završio u redu.

Procjena kalorija za večeru: ~ 800 kalorija.

Dakle, moje ukupne kalorije završile su blizu 2100. Oduzmujte 400 za trčanje plus najmanje sat vremena šetnje kampusom i do večere, kako bi dobili oko 550-600. To mi daje mrežu od 1500-1600, što je opet moja gornja granica.

pa bih rekao da je sigurno reći da sam održavao dva dana zaredom. To je dobro, ali moglo bi biti bolje. I naravno da bi moje procjene mogle biti isključene. S obzirom na to da mi piramida hrane kaže da bih trebao jesti 2300-2400 za održavanje, vjerojatno sam u redu na 2100.

Sljedeći ću tjedan morati smanjiti.

OFF OFF Da prvi put spavam sve u našoj kući – muž provodi noć u kampusu, a ja sam se odvezao.

adios!

p.s. Nema pojma što je s fontom, ali ne želim se petljati s tim!

Više postova iz Kath:

će biti suludo!

Moram brzo blogati kako bih mogao ući u krevet. Moram se uklopiti u 2 treninga, 3 razreda, 5-10 sati studija za organske, obroke, 3+ sati putovanja, pakiranja, bloganja i dolaska do zračne luke. Dobra vijest je da u petak položim svoj organski test, tako da će mi mozak biti potpuno slobodan cijeli vikend i neću imati nastavu u ponedjeljak kada ga ostatak razreda pohađa – mogu spavati.

Dakle, žao mi je ako mi bude kratak do ručka u petak. Pokušajte mi ne postavljati nikakva namotana pitanja do tada!

Djevojke u bijegu prošle su danas dobro. Napravili smo lekciju o sportskom upravljanju 🙂 Trčao sam oko milju tijekom treninga, a moj trener i ja smo napravili još 3 ili više. Danas sam se osjećao dobro!

Napravio sam CPCC upravo na vrijeme da jedem i proučavam oko 20 minuta prije mog laboratorijskog testa, što je prošlo dobro.

Napravio sam svoju uobičajenu salatu od lososa i Ovoj verziji dodao je neki kiseli krastavac, jalapeno i orasi.

zajedno s mješavinom kashi krekera –

i malo sočne jabuke –

Jednom kad sam napravio kući, napravio sam kući Mala zdjela H2H s konopljinom mlijekom i lanom – i žlicom PB -a, koju sam uronio u mliječnu žitaricu i ostavio se rastopiti u mlijeku i u ustima.

Moram nadoknaditi e -poštu, a onda krenem u krevet na rani trening. Whew !!

Više postova iz Kath:

Odlučili smo učiniti nešto drugačije s našim trčanjem i odvezli smo se u EarthFare da trčimo u novom susjedstvu. Malo se umorimo od svih ruta od 4-5 milja koje zrače iz naše kuće, tako da je bilo tako zabavno mijenjati krajolik. I najbolje od svega, završili smo u trgovini, tako da smo i u kupovini obavili! Trčali smo oko 4,5 milja, i iako sam doručkovao gotovo 2,5 sata prije, nisam bio potpuno probavljen i bio sam malo sporo. Mislim da je zobena pahuljica jedino što mogu trčati! Jednom sam otrčao popodne nakon salate za ručak, a Blarg je to loše trčanje! Ali danas sam bio u redu – samo ne tako brza kao i obično.

Shopping Shopping

Zapravo smo otišli u dvije trgovine prehrambenih proizvoda na udaljenosti od 1 milje – Zemljani su za specijalitete (konopca, Brie + jagode) i Harris Teeter za ostatak. Evo s čime smo se vratili kući:

Produce

Green Beanscarrots + Celerybaby SpinathAnanasgarlicMushSapplesa Slatki krumpir + Russet krurtavocado2 paprika peppersmore bananasa ananeappleand Prve jagode sezone! Proizvodi i to su bili s Floride, pa sam mislio da ćemo ih pokušati. Htio sam borovnice od 1,99 dolara, ali oni su bili iz Čilea 🙁, ali zaključio sam budući da Jenna (HI !!) ima sve ovo toplo vrijeme na Floridi da sezona jagoda počinje rano. Nažalost, nisu bili najveći koje sam ikad imao … Mislim da sam prerano oko 3 mjeseca.

Mljekara + ostava

cijeli laneni sjemeni sirup2 Fagesdannon Plain s niskom masnoćom mali klin od Brie Cheese (za večerašnju večeru!) Mocha Nectar bar upravo sam morao probati! 3 vrste Stonyfield -a za muž. Dolazite sutra navečer! Lijepa zaliha mlijeka od konoplje od vanilije i neke prirodne pureće slanine

Sada znate sve večere koje sam planirao !! Darn!

quick fit kontraindikacije Nastaviti

Ručak

The CenterPiece = Vruća ciabatta kotrljaju svježe iz pećnice. Dakle, žvakaće i tijesto !!

plus šalica ostatka juhe –

i pregršt jagoda –

odozgo s nekim domaćim ledenim čajem –

Ručak je bio oko 480 kcal, 14 grama vlakana i 15 grama proteina.

Doručak za jaje držao me je gotovo 5,5 sati !! To je uključivanje trčanja, uzorak meda u trgovini i 1 jagoda kad sam se vratio kući, i bio sam prilično gladan kad sam napokon sjeo u 1:30, ali još uvijek prilično impresivan. Pretpostavljam da ipak imam proteinski želudac 🙂 Obožavam imati veće doručak! Samo bih volio da sam to znao učiniti prve dvije godine gubitka kilograma …

isključeno da bih pokrenuo neke naloge i igrao se oko kuće!

Više postova iz Kath:

Suprug je sinoć radio na degustaciji vina za ugostiteljsku tvrtku, tako da nisam dobro spavao dok se nije vratio kući u 12. Donio je kući četiri stvarno lijepe boce Pinot Noir – sve preko 40 dolara po boci !! Bio je to maštovit događaj i domaćin im je dao svim dodatnim vinom. Donio je i kući oko dva kilograma dimljenog lososa (koje volim), Antipasto, sira (koji ne vrijedi kalorije) i jagoda. Super Yum !! Na ručku imam dio lososa, gljive Portabella i jagode i antipasto na večeri, što je ostatak umak od špageta, tako da će se pojavljivati.

pa sam se probudio s lošom napetošću Glavobolja (stres na radu – sve je to bilo na mojim ramenima) u 11:30 i imao je problema sa spavanjem. Upravo sam jučer ujutro pročitao da je san mnogo važniji od vježbi, pa sam odlučio ponovno napisati svoj alarm jer sam već kasno otišao u krevet i da sam već osjećao malo uskraćeno.

Međutim, međutim, I danas stvarno želim vježbati pa sam spakirao torbu i idem nakon posla !! Obožavam pomisao da odem u novu teretanu (tu je YMCA tik do mog ureda i stvarno je lijepa), tako da sam tako uzbuđena zbog rada vani. Obožavam ženske svlačionice (čudno, znam) i ove ima uslugu ručnika, pa ću se tuširati tamo. Zbog toga se osjećam stvarno metropolitan ili nešto slično; ) I … moram propustiti Rush Hour!

muž me susreće na ručku u parku … .. Tada ću i ući! Jutros sam spakirao ručak (otuda zašto objavljujem kasno i osjećam se prilično stresno), ali bit će tako dobro!

Contents